Rocca al Mare kaubanduskeskus on taas avatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Rocca al Mare kaubanduskeskuses.
Tulekahju Rocca al Mare kaubanduskeskuses. Foto: Sander Ilvest

Tulekahjus kannatada saanud ning esmaspäeval suletuna olnud Rocca al Mare kaubanduskeskus avatakse tõenäoliselt teisipäeval hommikul.

«Tegemist oli peamiselt veekahjudega ning seda keskuse keskmises, toitlustuse ja aatriumi osas. Kuna häiresignaali järgselt laskusid automaatselt vaheseinad, siis ülejäänud keskust põleng ei kahjustanud,» sõnas Rocca al Mare kaubanduskeskust haldava Cityconi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Linda Eichler.

«Varad on kindlustatud ning kahjukäsitlejad tegelevad kahju suuruse kokku arvutamisega. Põlengu tekkepõhjusi uurivad ja selgitavad päästeamet ja juurdlusorganid,» märkis Eichler.

«Täname päästeametit ning meid teenindavat USS turvateenistust kiire ja professionaalse töö eest ning vabandame kõikide klientide ees, kes soovisid meie keskust eile külastada,» lausus Eichler.

Eichleri sõnul ettevõte veel tulekahju tekkepõhjust ja kahju suurust ei tea.

Põleng sai alguse söögikoha ventilatsioonist

Rocca al Mare kaubanduskeskuse põleng sai päästjate kinnitusel alguse ühe söögikoha ventilatsioonisüsteemist ning kahju hoonele on suur.

Häirekeskus sai põlengust teate esmaspäeval kell 9.56, kui selgus, et Rocca al Mare kaubanduskeskuse teisel korrusel asuva söögikoha ventilatsioonisüsteemis on põleng. Tulekahju levis mööda ventilatsioonisüsteemi edasi ka keskuse katusele.

«Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud ning keskus suleti. Tulekahju pindala ei olnud tegelikult suur, põlengu keerukus seisnes raskes ligipääsus tulekolletele. Päästjad lõpetasid võimalike tulekollete otsimise alles kella 17-ks. Kaubanduskeskuses on õnnetuse tõttu suured kahjud, eriti suured on veekahjud,» märkis päästekeskuse pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles