Kelgutajad sattusid Keila-Joal ohtu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila juga.
Keila juga. Foto: Liis Treimann

Häirekeskus sai eile kell 13.25 teate, et Keila-Joa joa juures on mees ja kolme-aastane laps sattunud kelgutades Keila joa nii-öelda platoole ega saa sealt iseseisvalt üles.

Kuna kallas oli libe ja jõgi jäävaba, oli olukord ohtlik. Praeguse ilmaga vette libisemine, eriti lapsega koos, on kõike muud kui meeldiv. Õnneks midagi hullu ei juhtunud. Päästjad aitasid inimesed kenasti kaldast üles, keegi viga ega märjaks ei saanud.

«Lõpuks talv tuli, sellise ilmaga on õues tore nii kelgutada kui ka suusatada. Siiski peab olema ettevaatlik, seda eriti lastega koos sportides. Täiskasvanu peab hindama ohutuks kohta, kus laps talverõõme naudib, kelgutamiseks või suusatamiseks pole kindlasti turvaline libe jõekallas või autotee lähedus. Tegelikult tasub mäest alla sõitmiseks valida koht, kus ei ole ka puid ega poste. Lastel on imetabane oskus mäest alla sõites leida üles pargi ainuke puu või post ning sellele otsa kihutada. Tegijal juhtub,» ütles Põhja päästekeskuse pressiesindaja Indrek Hirs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles