Vabariigi aastapäeval saab presidendi kõnet jälgida Snelli tiigil uisutades

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätunud Snelli tiik.
Jäätunud Snelli tiik. Foto: Kesklinna valitsus

24. veebruari südapäevast kuni õhtutundideni võib Tallinna Toompargis asuval Snelli tiigil uisutades jälgida presidendi aastapäevakõnet; uisud saab laenutada kohapealt.

Otse Snelli tiigi kaldal on 24. veebruaril kella 12-20 avatud uisulaenutus. Uisutada saab ka õhtutundidel, sest liuväli valgustatakse, teatas Kesklinna valitsus. Uisutajatele pakutakse tasuta teed ja pirukaid, mängib meeleolukas muusika. Snelli tiigi juurde püstitatakse ekraan, millelt saab jälgida Vabariigi Presidendi aastapäevakõnet algusega kell 18.30. Presidendi kõnele järgneb aastapäeva ilutulestik Toompea nõlvalt.

«Iseseisvuspäevale kohane elevus ja ühised ettevõtmised koos lähedastega ei tarvitse tallinlaste jaoks piirduda hommikuse lipuheiskamise ja kaitsejõudude paraadi jälgimisega,» rääkis Kesklinna vanem Vladimir Svet. «Ehkki paljud meist on harjunud seda õhtut veetma teleekraanide ees, pakume linnaelanikele võimalust veeta pidupäev väljas, Snelli tiigi jääl toimuval juubelipeol.»

«Paljudel linnaelanikel on küllap endal uisud olemas – kutsume neid kasutama. Kui aga sellist võimalust ei ole, saate loota meie tasuta uisulaenutuse peale Snelli kaldal. Arvestada tuleks siiski, et laenutatavate uiskude arv on piiratud ja neid anname välja väikese tagatisraha eest, mille uiskude tagastamisel saab tagasi. Kohtumiseni juubelipeol!» lisas Svet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles