Keskerakonna Lasnamäe piirkonna juhiks valiti Mihhail Kõlvart

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Kõlvart
Mihhail Kõlvart Foto: ekraaniõmmis: PBK

Eile toimunud Keskerakonna Lasnamäe piirkonna aastakoosolekul valiti piirkonna esimeheks Keskerakonna aseesimees ja Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart.

Lasnamäe piirkonna esimehe kohusetäitja Maria Jufereva ütles oma sõnavõtus, et näeb Kõlvartit Lasnamäe piirkonna uue juhatuse eesotsas, sest juba tuleva aasta märtsis ootavad ees riigikogu valimised ja piirkond, kuhu peale Lasnamäe kuuluvad ka Kesklinn ja Pirita, vajab tugevat liidrit. 

Uueks piirkonna juhiks valiti Mihhail Kõlvart, kes rõhutas oma kõnes, et kohalikel valimistel saavutatud tugev valimistulemus sai võimalikuks tänu paljude inimeste pingutustele. «Lasnamäe on Tallinna suurim linnaosa, kus Keskerakonnal on suur toetus. Peame vajalikuks säilitada inimeste usaldus, et meie eesmärgid oleksid valijatele selged ja teeme kõikvõimaliku selleks, et täita meie lubadusi,» ütles Kõlvart. 

Aastakoosolekul valiti piirkonnale ka uus juhatus ja delegaadid erakonna volikogusse, samuti valiti revisjonikomisjoni liikmed. Piirkonna uude juhatusse kuuluvad Maria Jufereva, Kalle Klandorf, Marika Juuse, Leonid Mihhailov, Ants Pilving, Deniss Presnetsov, Sergei Ptsjolkin, Aleksandr Zdankevits ja Elmar-Johannes Truu. Piirkonna esimehe asetäitjateks kinnitati Mihhail Kõlvarti ettepanekul Maria Jufereva ja Kalle Klandorf.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles