Veel üks linnaametnik sai kopsaka lahkumishüvitise (4)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus.
Tallinna linnavalitsus. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna linnavalitsus vabastas esmaspäeval ametist endise abilinnapea ja praeguse linnapea Taavi Aasa nõuniku Maimo-Lii Paloveeri ja maksis talle 5145 eurot lahkumishüvitist.

Paloveeri tööleping lõpetati tema enda ettepanekul ja talle maksti hüvitiseks tema kolme kuu põhipalk ehk 5145 eurot.

Linnavalitsus eraldas reservfondist linnakantseleile 6884 eurot, millest Paloveeri hüvitis on 5145 eurot, sotsiaalmaks 1698 eurot ja töötuskindlustusmakse 41 eurot.

Tulenevalt Tallinna põhimääruse § 54 lõikest 9 võib abilinnapea nõunikule töölepingu lõpetamisel tema enda algatusel maksta sotsiaalse garantiina hüvitist kolme kuu põhipalga ulatuses, kui ta on töötanud linna ametiasutuses pidevalt 3 kuni 6 aastat. Paragrahvi 54 lõike 10 järgi otsustab hüvitise maksmise ja selle suuruse linnavalitsus.

Maimo-Lii Paloveer on töötanud abilinnapea nõunikuna üle nelja aasta ning tema tööleping lõppes 20. veebruaril 2018 tema enda algatusel. Maimo-Lii Paloveerile makstakse hüvitist kolme kuu põhipalga ulatuses summas 5145 eurot.

12. veebruaril vabastas linnavalitsus ametist linna personalidirektori Esta Heinmaa ning maksis talle 15 960 eurot lahkumishüvitist. Heinmaa lahkus samuti omal soovil.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles