Mupo: katustelt tuleb liigne lumi õigeaegselt koristada (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad Kalamajas.
Jääpurikad Kalamajas. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Tallinna linnavalitsus ja munitsipaalpolitsei (mupo) tuletavad ehitiste omanikele meelde, et ohutuse tagamiseks tuleb pidevalt jälgida katusele kogunenud lume kogust ning lumi ja jää õigeaegselt ära koristada.

Ehitise ohutuse ja sellega piirneva ala eest vastutab omanik, kelle kohustuseks on muuhulgas korraldada õigeaegsed lumekoristustööd kõnniteedel, libedusetõrje ja katuste liigsest lumest puhastamine, teatas mupo pressiesindaja teisipäeval BNS-ile.

Mupo juhataja Aivar Toompere sõnul tuleb tegemata jäetud puhastustööde või ohtlike jääpurikate korral võib teavitada oma piirkonna inspektorit. Juhul, kui ehitise valdajatel on vaja professionaalset abi või rentida tõstukit võib helistades Tallinna abitelefonile 1345, kus on katustelt lume koristamise teenuse pakkujaid registreerunud.

Katustelt lume ja jääpurikate eemaldamisega tegelevate firmade kontaktandmed on leitavad ka Tallinna kodulehelt aadressil http://www.tallinn.ee/est/Katuselt-lume-koristamise-ja-jaapurikate-eemaldamisega-tegelevad-ettevotted.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles