Kesklinna valitsus jagas tunnustust

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna aastaauhinna pälvis spordiveteran Inna Talving.
Kesklinna aastaauhinna pälvis spordiveteran Inna Talving. Foto: Maksim Toome

Tallinna Kesklinna valitsus tunnustas oma mulluseid koostööpartnereid ning andis üle auhinnad aasta inimese, meeskonna ja aasta teo aunimetuse pälvinutele.

Kesklinna 2017. aasta inimeseks kuulutati Kalevi Veteranide Ühenduse aktiivne eestvedaja Inna Talving. «Tema ettevõtlikkus, elurõõm ja hoolitsus on aidanud ja nakatanud väga paljusid inimesi. Inna Talving on spordiseltsi Kalev auliige ning Kalevi Veteranide Ühenduses tegutseb ta suurima pühendumisega,» tunnustas linnaosavanem Vladimir Svet.

Tantsupeo #tahantantsida initsiaatorite nimel võttis tunnustuse vastu Tallinna Reaalkooli õpilane Uku Kert Paidra.
Tantsupeo #tahantantsida initsiaatorite nimel võttis tunnustuse vastu Tallinna Reaalkooli õpilane Uku Kert Paidra. Foto: Maksim Toome

Kesklinna aasta meeskonnaks valiti isetekkelise suvise tantsupeo #tahantantsida korraldajad, kellest mitmed ka elavad või õpivad Tallinna kesklinnas. Auhinna võttis meeskonna nimel vastu Tallinna Reaalkooli õpilane Uku Kert Paidra.

«Noored rahvatantsijad otsustasid vihma tõttu ära jäetud tantsupeo «Mina jään» etenduse korraldada ise Vabaduse väljakul. Julge pealehakkamine tõi mitte pool võitu, nagu ütleb vanasõna, vaid pakkus kogu peo emotsionaalseimad hetked, mis on juba läinud iseseisvana ajalukku. Noored tõestasid teise rahvatarkuse paikapidavust: ühtsuses peitub jõud!» lausus Svet.

Eesti Filmimuuseumi juhataja Maria Mang sai Kesklinna vanemalt Vladimir Svetilt auhinna.
Eesti Filmimuuseumi juhataja Maria Mang sai Kesklinna vanemalt Vladimir Svetilt auhinna. Foto: Maksim Toome

Kesklinna eelmise aasta tegu on Eesti Filmimuuseumi avamine ja filmiajaloo väärtustamine. Ajaloomuuseumi filiaalina tegi filmimuuseum Maarjamäe lossi pargis uksed lahti läinud sügisel. Auhinna võttis vastu Filmimuuseumi juhataja Maria Mang.

Lisaks aastaauhindadele andis Kesklinna valitsus üle tänukirjad tublidele abipolitseinikele ning vaateakende jõulukonkursi võitjatele. Koostööpartnerite tunnustamine ja aastaauhinna laureaatide väljakuulutamine leiab Kesklinnas aset igal aastal iseseisvuspäeva paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles