Turvakaamera salvestised: autoga arvutipoodi põrutanud juht põgenes sündmuskohalt (2)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu esmaspäeva põrutas sõiduauto Tallinnas Tartu maanteel asuvasse arvutipoodi, tekitades poele ligi 50 000 euro eest kahju. 

Juhtumi tõttu kahju kannatanud Laptopid.ee kauplus avaldas nädalavahetusel toimunud õnnetusest turvakaamerate video. Salvestiselt on muuseas näha, kuidas juht pärast õnnetust sündmuskohalt lahkub. 

Õnnetuses purunes Laptopid.ee poe sein, uks, kaks klaasvitriini koos kaubaga ja suur aknaklaas. «Enamus asju olid tellitud eritellimusena ja asenduseks laost pole kusagilt materjali kiiresti võtta,» nentis poe esindaja Virgo Rikk. 

Juhtumi tõttu on tugevalt häiritud poe igapäevatöö. «Pidme tegema n-ö luugimüüki ja ukse vahelt suhtlema klientidega, saledamad kliendid mahtusid kükitades ukse vahelt sisse,» kirjeldas Rikk.

Arvutipoe esindaja sõnul võib kahju suurus olla kuni 50 000 eurot. «​Täpset hinda ei tea, sest kõik ehitajad pole veel pakkumist teinud, aga suurusjärk jääb 25 000 kuni 50 000 euro kanti.»

Esialgsetel andmetel ei omanud poodi ramminud Volkswagen Sharan liikluskindlustust ning oli liiklusregistrist ajutiselt kustutatud. 

Häirekeskus sai teate õnnetusest pühapäeva öösel vastu esmaspäeva mõni minut pärast kella kahet. «Patrullid otsisid piirkonnast juhti ning kasutasid koera abi, kuid meest ei õnnestunud tabada. Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustati väärteomenetlust,» teatas PPA pressiesindaja Seiko Kuik. Politseinikud selgitavad välja nii autoomanikku kui ka juhti.

Politsei palub inimestel, kellel on infot liiklusõnnetuse kohta, võtta ühendust aadressil pohja.lmt@politsei.ee või infotelefonil 612 3000.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles