Lasteaiad said sotsidelt traditsioonilised naistepäevakringlid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe lasteaia uksel oli silt, mis õpetas, kuhu kringel viia.
Ühe lasteaia uksel oli silt, mis õpetas, kuhu kringel viia. Foto: Facebook

Lasteaiad on harjunud naistepäeval sotsiaaldemokraatidelt kringleid saama, ühe lasteaia uksel oli isegi silt, kuhu kringel tuua.

Tallinna sotsiaaldemokraadid külastavad juba 17. aastat järjest naistepäeval linna lasteaedasid, et tänada ja tunnustada lasteaiaõpetajaid. Igasse lasteaeda võetakse kaasa traditsiooniline naistepäevakringel.

«Meist paljude jaoks seostub 8. märts lasteaedade, rõõmu ja kringlilõhnaga ning teadmisega, et meie lapsed on heades kätes,» ütles sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna esimees Rainer Vakra.

Alati ei lähe kringlikinkimine valutult. Möödunud aastal sattus sotsiaaldemokraadist riigikogu liige Tanel Talve oma Dodge Ram 1500 Sport Crew Cab’iga kringleid laiali vedades Kalamajas liiklusintsidenti.

Üks last lasteaeda viinud ema kirjeldas sotsiaalmeedias, et Talve riivas parkimise käigus teist autot ja hakkas seejärel sõiduki roolis olnud lapseootel naist juhtunus süüdistama. Naise kinnitusel oli õnnetus pigem väike plekimõlkimine, kuid pealtnägijaid olevat ehmatanud just viis, kuidas Talve asja lahendas: pärast kokkupõrget teise auto roolis istunud rasedat naist süüdistades. Talve ise kinnitas toona, et õnnetust ei põhjustanud tema ja tal polevat kellegagi mingeid erimeelsusi olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles