Linnaosavalitsus küsitleb Lasnamäe elanikke turu vajalikkuse asjus

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe turg.
Lasnamäe turg. Foto: Liis Treimann

Lasnamäe linnaosavalitsus algatas turu küsitluse läbiviimist, et kaardistada praeguse turu vähese külastuse põhjused ning ootused ja vajadused uuendusteks.

Linnaosavalitsuse hinnangul on selge, et sellisel kujul turg enam ei toimi ega täida ülesannet, mida elanikud reaalselt vajavad. Lasnamäe linnaosavanema Maria Jufereva sõnul on Punasel tänaval asuv Lasnamäe turg suurema osa ajast inimtühi. «Ootame elanikelt tagasisidet, kas kasvav supermarketite arv on kahandanud turu vajalikkust ning tänane Lasnamäe ei vajagi turgu,» selgitas Jufereva.

Turu vajadusele viitavad aga isetekkelised miniturud enam asustatud keskuste lähedal. «Tühi turg ei pruugi tähendada, et lasnamäelased ei armasta turul käia. Kas Lasnamäe turu vähese külastamise põhjus peitub asukohas, kaubavalikus, kõrgetes hindades või milleski muus, nendele küsimustele loodame saada vastuse elanikelt,» sõnas Jufereva.

Küsitluse leiavad linnaosa elanikud lasnamäelaste postkasti jõudva linnaosa lehe vahelt ja Facebookist. Küsitluse läbiviimise periood saab läbi 6. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles