Fotod ja video: politsei otsib Raua saunast pesu ja sokke varastanud meest

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. märtsi öösel tungis tundmatu kurjategija Raua tänaval asuva sauna ruumidesse.

Sissemurdmine ajendab Kesklinna valitsust panustama täiendavatesse turvameetmetesse. 15. märtsi hommikul kella 7.30 paiku turvafirmale USS saabunud väljakutse andis märku, et Raua saunas ei ole asjad korras. Turvatöötajad saabusid kohale mõne minutiga, kuid ei märganud midagi kahtlast – uks oli lukus, aknaklaasid terved. Sissetungija oli muukinud lahti saunaruumi kitsa akna, selle kaudu hoonesse sisenenud ja akna sulgenud, teatas linnaosavalitsus.

Varastanud riietusruumist sinna jäetud pesu ja sokke, kreemi ja pooltühje šampoonipudeleid, lahkus sissetungija ukse kaudu. Tema väljumise hoonest salvestas ukse juures paiknev turvakaamera. Politsei sai enda käsutusse turvasalvestise ja algatas uurimismenetluse.

Kesklinna vanem Vladimir Svet tänab politseid kiire tegutsemise eest ja loodab, et turvasalvestise avaldamisega saab politsei ka vajalikke vihjeid tulemuslikuks uurimiseks. Samas lisas Svet, et ka linnaosavalitsus kaalub ja kavatseb rakendada kõiki meetmeid, mis aitavad suurendada linnas turvalisust ning ennetada või kiiremini avastada õigusrikkumisi. «Raua sauna kinnistule on otstarbekas paigaldada täiendavaid turvakaameraid,» ütles Kesklinna vanem.

Politsei palub abi

Fotodel ja videol on mees, keda kahtlustatakse 15. märtsi hommikul kella 7 paiku Raua tänaval asuvast saunast pesuvahendite ja hügieenitarvete varastamises.

Politsei palub abi inimese tuvastamisel. Kõigil, kellel on isiku kohta infot, palume pöörduda infotelefoni numbril 612 3000 või saata e-kirihelme.kynnapuu@politsei.ee

Foto: PPA
Foto: PPA
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles