Merivälja kooli direktor sattus rünnaku alla (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Laanmäe
Kaja Laanmäe Foto: Eero Vabamägi

Kohalikud seltsid ja lapsevanemad saatsid linnavalitsusele umbusaldusavalduse Merivälja kooli direktori Kaja Laanmäe vastu, kellele süüks pandavate asjade nimekiri kujunes kuue lehekülje pikkuseks.

Laanmäe enda sõnul on tal väiksemaid vigu ette tulnud, kuid alati olevat ta etteheidetele reageerinud ning vead parandanud. Seega on praegune vaenukampaania tema jaoks täiesti arusaamatu. «See, mis toimub, on täielik ebaõiglus,» teatas Laanmäe Postimehele. «Inimesed on lihtsalt täiesti tühja koha pealt uuesti üles keeranud vanad asjad, mis said juba eelmisel kevadel ära lahendatud.»

Linnavalitsus algatas saabunud avalduse peale auditi ja Laanmäe soovitab kõigepealt selle tulemused ära oodata. Dokument peaks valmima selle nädala lõpuks ning haridusametist öeldi Postimehele, et enne selle kinnitamist nemad teemat ei kommenteeri.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles