Alina Tubli: direktori ametist lahkumine ei tähenda kooli lõppu

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita linnaosavanem Alina Tubli.
Pirita linnaosavanem Alina Tubli. Foto: Mihkel Maripuu

Täna teatas Merivälja kooli direktor Kaja Laanmäe ametist lahkumisest. Pirita linnaosavanem leiab, et nüüd on oluline keskenduda võimalikult valutule üleminekuperioodile.

«Merivälja kooli hoolekogu liikmena olen teadlik kooliga seotud murekohtadest. Siiski, nüüd on kõige olulisem keskenduda uue direktori leidmisele, keskenduda tulevikule. Tuleb leida lahendus kommunikatsiooniprobleemidele ning taastada lapsevanemate ja kooli juhtkonna usalduslik ja konstruktiivne koostöö. Usun ja loodan, et peagi võime Merivälja koolist lugeda ajakirjanduses vaid positiivses võtmes,» ütles linnaosavanem.

Linnaosa vanem meenutas, et 2016. aastal lahkus ametist toonane Pirita majandusgümnaasiumi direktor. «Ligikaudu poolteist aastat tagasi alustas Toomas Pikhof tööd Pirita majandusgümnaasiumi direktorina. Tema juhtimise ajal on kool kõvasti mainet parandanud, avanud uue õppesuuna ja töötab järjepidevalt uute lahenduste kallal. Uue juhi tulemine annab alati võimaluse näha olukorda teisest valgusest ning sisse viia kauaoodatud ja vajatud uuendused,» lisas Tubli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles