Fotod: täna algas Tallinna tänavaaukude lappimine

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates tänasest hakkas Tallinna Teede ASi asfalditehas väljastama suvist asfaltbetoonisegu ning tänavate freesimis- ja asfalteerimistöödega tegeleb viis brigaadi.

Täna tehakse suvise asfaldiseguga hooldusremonttöid  Peterburi teel, Smuuli teel, Betooni tänaval, Vabaduse puiesteel ja Sõpruse puiesteel. Esmajärjekorras, kuni 15. maini teostatakse hooldusremonttöid magistraalidel ning ühistranspordiga seotud teedel ja tänavatel. Tallinna teede mittevastavuste registris on fikseeritud hetkeseisuga 2998 mittevastavust, millega asutakse tegelema vastavalt akuutsusele, teatas linnavalitsusse pressiteenistus.

Postimehe üleskutsele teatada kõige hullemas seisus tänavatest tuli hulk vastuseid, kus kõige rohkem kordus Betooni tänava nimi. Seal algaski täna teeremont.

Kõige ohtlikum auk jäi Postimehe kaamerasilma ette Madara tänaval. «Madara 2 maja ees iluleb oktoobrikuust saadi auk, mida isegi tellised ei suuda täita. Auku tähistavad liiklusmärgid on seal alates novembrist,» teatas üks lugeja.

Nõmmelt tõsteti esile Haldja tänavat, kesklinnas Luha ja Koidu tänavat, teisel pool raudteed on kõige hullem Türi tänav.

Rõõmuga võis tõdeda, et nii mõnigi lugejate poolt mainitud tänav oli fotograafi kohalejõudmise ajaks juba korda saanud. Postimees jätkab tänavaaukude vaatlemist homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles