Fotod: Pärnamäe tee ja Narva maantee ristmik on suve lõpuni suletud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses rekonstrueerimisega on Pärnamäe tee ja Narva mnt ristmik suletud alates 16. aprilli kella kümnest hommikul kuni 30. augustini.

Ümbersõidud on võimalikud ühelt poolt Pirita-Kose asumi ja Kloostrimetsa tee kaudu ning teiselt poolt Muuga ja Peterburi tee kaudu. Töid teeb Viamer Grupp OÜ. Ehitustööde lepinguline maksumus on 975 000 eurot ning ehitustööde lepinguline tähtaeg on 30. august 2018.

Rekonstrueerimistööde käigus rajatakse pöörderidadega foorjuhitav ristmik, mis rahustab piirkonna liikluskeskkonda, tõstab liiklusohutust ning suurendab ristmiku läbilaskevõimet.

Lisaks rajatakse tänavale sajuveekanalisatsioon ning jalakäijate ülekäiguradadele erivalgustus. Vaegnägijate liikumise hõlbustamiseks paigaldatakse ülekäiguradadele braikivid. Tänavale rajatakse LED-tehnoloogial põhinev tänavavalgustus ning puuduolevates lõikudes rajatakse kõnnitee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles