Maakri tänavale kerkib veel üks pilvelõhkuja

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade tulevase pilvelõhkuja asukohale Swissoteli viimaselt korruselt. Skyon ehitatakse helehalli pinnakattega parkla kohale.
Vaade tulevase pilvelõhkuja asukohale Swissoteli viimaselt korruselt. Skyon ehitatakse helehalli pinnakattega parkla kohale. Foto: Madis Sinivee

Osaühing Capital Mill ehitab paari aastaga Tallinna Maakri tänavale 26-korruselise pilvelõhkuja Skyon.

Skyoni fassaadil ei ole näha klassikalisi ruudu- või ristkülikukujulisi fassaadielemente või aknaid. «See on üks eristumise momente. Maja hakkab kindlasti ilmestama ka öist linnapilti, sest fassaadielementide vahele paigaldatakse LED-valgusribad, mis on öises vaates kindlasti väga kenad,» ütles Capital Milli tegevjuht Igor Mölder.

Hoone all on umbes 50 parkimiskohta ehk umbes kaks kohta korruse tarbeks. «Seda pole palju, aga arvan, et ümberkaudsed parklad lahendavad selle mure. Teiseks, kesklinnas on heade parkimisvõimaluste pakkumine alati problemaatiline, aga samas me pakume häid võimalusi jalgrattaga töölkäimiseks,» ütles Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles