Tallinna koolidele pakub e-päeviku teenust jätkuvalt eKool (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Käesoleval nädalal allkirjastasid Tallinna haridusamet ja eKool AS elektroonse õpilaspäeviku teenuse lepingu järgnevaks kolmeks aastaks.

Kuna kehtiv e-päeviku leping eKooliga on lõppemas, viis Tallinna haridusamet aprillis läbi riigihanke teenuse osutaja leidmiseks kõikidele Tallinna munitsipaalkoolidele uueks perioodiks.

Haridusameti üldosakonna juhataja Rainer Rannala sõnul kaardistati esmalt koolide ootused e-õpilaspäevikule ning selle põhjal koostati lähteülesanne. «Riigihanke võitis eKool AS, kelle teenus on linna koolides kasutusel ka praegu ning kes lisaks soodsamale hinnale pakkus võimalusi, mida koolid vajavad ja ootavad,» rääkis Rannala. «Tähtis on märkida, et suuremad muudatused e-päeviku keskkonnas toimuvad seoses isikuandmete kaitse määruse (GDPR) jõustumisega mais 2018. Samuti pidasime silmas eKooli pakutava keskkonna ühildatavust teiste infosüsteemidega, mida koolides juba rakendatakse või soovitakse rakendama hakata.»

eKooli pakutav teenus läheb kolmel aastal linnale maksma ligikaudu 125 000 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles