Kassisaba Kevadpäev ootab sel laupäeval kõiki peole

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kassisaba Selts

Sel laupäeval ehk 5. mail toimub Falgi Pargis Tallinna kesklinna Kassisaba asumi suur ühine kevade tervitamise pidu.

Viienda juubelipeo ja EV100 tähistamiseks püstitatakse Tallinna Kesklinna Valitsuse poolt Falgi parki ka suur lipumast, kus hakkab esimest korda ajaloos lehvima Kassisaba rahva omaloodud lipp.

Kassisaba elanikud avavad oma hoovid ja kokku oodatakse linnarahvast lisaks Falgi pargile üheteistkümnes hoovikohvikus!

Kassisaba Kevadpäeva pidustused algavad kell 11.15 meeleoluka kevadparaadiga mööda Adamsoni tänavat Falgi pargi suunas. Kavas on male, pinks, murumängud, eriüritused lastele. Pargis kõlab kogu päeva hea muusika kogu päeva ja kell 16.15 esineb tänu Hooandja toetajatele Estonian Dream Party Band. Kell 17 algav Jaak Juske ekskursioon toob päevavalgele palju põnevat kodukandi kohta.

Kuna 5. mai langeb kokku üle-Eestilise Teeme Ära talgupäevaga siis esimest korda on lisaks kevadparaadile, pargipeole ja hoovikohvikutele programmis ka talgupäeval osalemine.

Koos korrastatakse ja valmistatakse ette Luise ja Koidu tn nurgal asuv Marie Underi sünnikodu plats, kuhu Underi ja Tuglase Kirjanduskeskus koostöös Eesti Kirjanike Liiduga paigaldavad Marie Underi 135. sünniaastapäeva tähistava mälestuspingi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles