Kakumäe mees viis prügi värskelt koristatud metsa alla (28)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilsel talgupäeval, kui terves Eestis koristati prügistatud metsaaluseid, mererandu ja koduümbrust, tuli ühel Kakumäel elaval mehel plaan oma prügi värskelt koristatud metsa alla poetada.

Munitsipaalpolitsei Haabersti piirkonnatöö vaneminspektor Talehh Gusseinov ja välijuht Allan Teistre reageerisid väljakutsele ning leidsid Kakumäel Kiviranna metsaaluselt tõepoolest värskelt sinna toimetatud olme- ja ehitusprahi hunniku.

Muu kraami hulgas tuli kilekottidest nähtavale ohtralt nimelisi dokumente - pangaarveid, viivistasu otsuseid ja politsei meeldetuletusi trahvi maksmata jätmise kohta. Prügiomaniku autonumber on mupole teada.

Munitsipaalpolitsei annab teada, et kõiki prügistajad, kelle isik õnnestub tuvastada, ootab metsa alla poetatud prahi eest karm karistus. Maksimaalsed trahvisummad jäätmeseaduse rikkumise eest on 800€ eraisikule ja 20 000€ juriidilisele isikule. Milline karistus mehele määratakse, see selgub menetluse käigus.

Kommentaarid (28)
Copy
Tagasi üles