Reitelmann: Aasa umbusaldamine paljastas Keskerakonna ebakindluse

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reitelmann.
Urmas Reitelmann. Foto: EKRE

Kuigi teisipäevane umbusaldusavaldus Tallinna linnapeale Taavi Aasale sai 40 vajaliku hääle asemel vaid 38, näitab see Tallinna linnavolikogu EKRE fraktsiooni esimehe Urmas Reitelmanni hinnangul opositsiooni ühtsust ja paljastab võimupartei ebakindluse.

«See on Keskerakonnale ohumärgiks ja Taavi Aas saab aru, kui ebakindel tema positsioon on — kuna nende saadikuid saalis polnud, siis järelikult nad oma saadikuid ei usalda,» märkis Reitelmann. Samas avaldas ta arvamust, et vaevalt linnavalitsus umbusaldamisest vaevalt midagi õpib. 

Reitelmann lisas, et kuigi Keskerakond vihjab linlaste poolt valimistel antud mandaadile, ei anna see õigustust korruptiivsele valitsemisele.

«Mandaadiga võib õigustada liiklusummikuid või isegi venestamist, aga varastamiseks ei ole neile mandaati antud,» rääkis Reitelmann ja lubas kasutada kõiki võimalusi, et praegune linnavalitsus «maha võtta». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles