Nädala lõpus tasub Haabersti liiklussõlmest eemale hoida (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: veebikaamera.ee

Tallinna Haabersti liiklussõlmes algavad ulatuslikud asfalteerimistööd, linnavalitsus soovitab võimalusel ristmiku piirkonda mai lõpuni vältida. 

Linnavalitsuse pressiteenistuse teatel muutub Haabersti ristmiku asfalteerimise tõttu liikluskorraldus ning alates neljapäevast kuni mai lõpuni on liiklejatel soovitav ristmiku piirkonda vältida.

Neljapäeval algavad asfalteerimistööd lõigus Mõisa ja Mõisapõllu tänavate vahelises lõigus, uue katte saavad kaks Rocca al Mare keskuse poolset sõidurada. Samal päeval asfalteeritakse ka viaduktil linna poole minevat suunda. Suletud on Mõisa tänavalt pööre Keila poole ning pöörded Mõisapõllu tänavalt. Haabersti linnast väljuv bussipeatus asub neljapäeval 150 meetrit ringristmiku pool.

Reedel ja pühapäeval on kavas asfalteerida Paldiski maantee ringilt kesklinna suunas minevaid sõiduradasid. Suletud on vaskpöörded nii Mõisa tänavale kui ka Mõisa tänavalt kesklinna poole. Tavaliiklus suunatakse ümber Vabaõhumuuseumi tee kaudu Paldiski maanteele, bussid sõidavad kesklinna poole ringristmiku kaudu.

12.mail on planeeritud asfalteerida Paldiski maantee linnast väljuv suund ring ning K-rauta keskuse juurde rajatud uus ristmik. Samal päeval asfalteeritakse ka viadukti linnast väljuvat suunda.

Ümbersõit ringilt Keila poole on suunatud läbi Ehitajate tee ja Õismäe tee. Teelõik suletakse reede öösel vastu laupäeva.

13. mail asfalteeritakse Paldiski mnt linnast väljuv suund, K-rauta keskuse juurde rajatud uus ristmik kuni objekti lõpuni ning pöörded Inchape BMW keskuse juurde ja Mõisapõllu tänavale. Suletud on pööre Paldiski maanteelt Mõisapõllu tänavale. 13. mail on suletud pööre Mõisapõllu tänavale Paldiski maanteelt.

Tööde käiku saab jälgida ka reaalaajas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles