Liiklusraev päädis pussitamisega: vihane jalakäija lõi Tallinna kesklinnas autojuhti noaga (20)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Täna kella 14.15 ajal teatati politseile, et Tallinna kesklinnas Lastekodu tänaval tekkis konflikt sõidukijuhi ja jalakäija vahel, mille käigus lõi jalakäija sõidukijuhti noaga. 42-aastane mees viidi raskes seisus haiglasse.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et kella 14.15 ajal teatati häirekeskusesse, et Lastekodu tänaval on meesterahvas viga saanud.

Esialgsetel andmetel sai konflikt alguse liiklusrikkumisest. Nimelt liikus sõiduauto Infinity mööda Lastekodu tänavat sõites vastassuunas.

Sellepeale ärritus jalakäija, 37-aastane mees. Ta üritas esmalt sõiduki liikumist füüsiliselt takistada ning viskas seejärel sõidukit noaga.

Sõidukijuht peatus ja väljus autost. Meeste vahel eskaleerus sõnavahetus füüsiliseks konfliktiks, mille käigus lõi 37-aastane mees 42-aastast sõidukijuhti noaga.

Kannatanu viidi eluohtlikus seisus haiglasse. Lööja peeti kinni ning ka tema viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Põhja prefektuuri operatiivjuhi Valter Pärna sõnul on tegemist väga tõsise juhtumiga. «Arusaamatusest alguse saanud tüli võõraste inimeste vahel lõppes eluohtliku ründega avalikus kohas. See on lubamatu. Sõltumata tüli algpõhjustest, ei ole füüsiline rünne ühelgi juhul õigustatud. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustame menetluse,» kommenteeris Pärn.

Politsei palub kõigil, kes juhtunut pealt nägid, võtta politseiga ühendust läbi hädaabinumbri 112.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles