Pirital toimub heategevuslik lemmikloomade rongkäik

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käpakäik.
Käpakäik. Foto: Georg Kõrre

Pirital peetakse juunis juba viiendat korda lemmikloomadele pühendatud heategevuslik rongkäik «Käpakäik».

Rongkäiku korraldavad Eesti Loomakaitse Selts, Varjupaikade MTÜ, Purina Eesti, Pirita linnaosa valitsus ja Kesklinna valitsus. Käpakäik on sündmus, mis toob kokku loomasõbrad ja seda linnakeskkonnas.

Üritus algab 9. juunil kell 11 koerte ja nende omanike rongkäiguga Russalka juurest ning jätkub Pirita velodroomil, kus saab oma lemmiklooma kiibistada ja registreerida, vaadata politseikoerte etteastet, esitada infolaudades küsimusi spetsialistidele, kuulata loenguid ja osaleda viktoriinis.

Korraldajate sõnul on eelmiste aastate sündmused olnud menukad ning kohale on tulnud omanikud koos sotsialiseeritud lemmikutega.

Loomakaitse seltsi juhatuse liikme Geit Karurahu sõnul on Käpakäik üritus, mille eesmärk on näidata, et lemmikloom kuulub meie igapäevaellu. «Täiesti tavaline on näha loomaomanikke lemmikuga kohvikus, vabaõhuüritusel või mõnes muus avalikus kohas. Ilmestamaks seda normaalsust, korraldame Käpakäigu raames ka fotovõistluse, mille eesmärgiks on näidata lemmiklooma meie linnapildis,» lisas Karurahu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles