Pirital tuleb ühistranspordi infotund

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLT juhatuse esimees Enno Tamm.
TLT juhatuse esimees Enno Tamm. Foto: Sander Ilvest

Pirita linnaosavalitsus korraldab infotunni ühistranspordist, et selgitada elanikele selle korraldust ja võimalikke tulevikusuundi.

«Kuigi suur osa Pirita elanikest liigub autoga, on ka arvestav hulk ühistranspordi kasutajaid. Oleme saanud tagasisidet, et inimestel on küsimusi seoses busside liikumisega ja ka palju ettepanekuid. Nüüd on linnaosavalitsuse jaoks oluline samm kohtuda elanikega ning neile tutvustada ühistranspordi toimimise loogikat, võimalikke arendusi ja ka konkreetseid plaane,» ütles linnaosavanem Alina Tubli.

Ühistranspordi infotund toimub 15. mail kella 17-18 Pirita linnaosavalitsuse esimese korruse saalis (Kloostri tee 6). Infotunnis räägivad Tallinna Linnatranspordi ASi ametist lahkuv juhataja Enno Tamm, transpordiameti sõitjateveo osakonna juhataja Udo Ots,  TTÜ professor Dago Antov ja munitsipaalpolitsei esindaja. Külalisesinejad annavad ülevaate ühistranspordi korraldusest ja tuleviku plaanidest. Lisaks on võimalik esitada küsimusi.

Infotunnile on vajalik eelregistreerimine kirjutades tonis.liinat@tallinnlv.ee või helistades 645 7610.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles