Video: politsei reageeris väljakutsele relvaga mehest Nõmme bussipeatuses

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hilisõhtul reageeris politsei suurte jõududega häirekeskusele laekunud teatele, et Nõmme bussipeatuse juures on mees, kellel on käes relv. Relva joobes mehel õnneks siiski polnud.

Kohalikud elanikud nägid, et raudteejaama perroonil peeti kinni meesterahvas, kellel käed raudu pandi. Hiljem kammiti ala läbi koos politseikoeraga.

Lääne-Harju jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Erkko Piirimägi selgitas, et pühapäeva õhtul kella 22 paiku helistas häirekeskusele tähelepanelik inimene ja teatas, et Nõmmel on bussipeatuse juures meesterahvas, kellel on käes relvataoline ese.

«Politsei võtab relvaga seotud juhtumeid alati tõsiselt ning väljakutsele reageeris mitu patrulli,» ütles Piirimägi. Esialgse sündmuskoha lähedal tuvastasid politseinikud kirjeldusele vastavate tundemärkidega 32-aastase mehe, kelle juures aga relvataolist eset ei leitud.

«Kaasasime ka politseikoera, et välistada võimalikku relva peitmist maastikul. Antud väljakutse lahendamise käigus me ei leidnud väidetavat relvataolist eset,» ütles Piirimägi.

Kuna kontrollitav inimene oli alkoholijoobes ja see võis soodustada tema enda langemist mõne süüteo osaliseks, siis toimetati ta politsei selgitusel kainenema.

«On positiivne, et inimesed on tähelepanelikud ja hoolivad turvalisusest avalikus ruumis. Kindlasti tuleb teavitada politseid, kui märkate õigusrikkumist või muid asjaolusid, mis võivad ohustada teisi inimesi ja vara,» lisas ennetus- ja menetlustalituse juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles