Talentide linn: pererahvas otsustas korteris korraldada grillipeo (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillimine.
Grillimine. Foto: ANDRES TEISS / PM/SCANPIX BALTICS

Päästeamet jagas sotsiaalmeedias veidrat lugu, mille peategelased otsustasid 14-korruselise maja korteris veeta ühe mõnusa suvise õhtu ning seadsid selle tarbeks üles lausa grilli.

Eile õhtul said päästjad väljakutse Tallinnasse Pöörise tänavale, kus 14-korruselises majas oli tunda grillimise lõhna ja trepikoda oli suitsu täis. Päästjad kohale kutsunud naabrid näitasid päästjatele ette korteri, kus väidetav grillimine oli toimunud.

Sumedat suveõhtut grillimisega tähistanud mees keeldus esiti päästjaid sisse laskmast. Redelauto abil said päästjad vaadata korteri aknast sisse, mispeale avati viimaks ka korteri uks.

Pererahvas eitas grillimist ja oli grilltarvikud ära peitnud. Päästeameti sõnul on grillimine kindlasti väga mõnus tegevus, kuid kindlasti tuleb seda teha ohutult ja mitte nii. «Enamasti on keelatud grillida ka kortermaja rõdul, rääkimata siis siseruumidest,» toonitasid päästjad.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles