Pakri poolsaarel merre sõitnud sõiduautost leiti hukkunu (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paldiski lähedal asuvalt Pakri pangalt merre sõitnud autost leiti õhtul 28-aastase mehe surnukeha.

Täna kella 17.50 ajal teatati häirekeskusele, et Paldiskis Pakri tuletorni juures on tumedat värvi auto umbes 15 kuni 20 meetri kaugusel kaldast tervenisti vee all. «Õnnetuspaika reageerinud Põhja prefektuuri merepäästeüksus leidis autost surnukeha,» teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja kella 21 ajal.

Kella 22 paiku said tuukrid autost kätte 28-aastase mehe surnukeha. «Hetkel ei ole põhjust arvata, et autos oleks peale hukkunud mehe veel kedagi viibinud,» lisas politsei pressiesindaja.

Ühtlasi leidsid päästjad õnnetuspaiga lähedalt asuvalt kaldalt Teise maailmasõja aegse suurtükimürsu, mille Põhja-Eesti pommigrupi demineerijad minema viisid.

Operatiivjuht Veiko Randlaine ütles, et päästetööd lõpetati enne keskööd, sest selgus, et õnnetuspaiga läheduses võib olla veel ühe sõjaaegse mürsu osa. «Meil puudub praegu teadmine, kui ohutu see on. Jätkame oma tegevustega hommikul, selleks et sõiduk veest kätte saada,» ütles Randlaine. Ta lisas, et politsei teeb kõik, et selgitada välja juhtumi täpsemad asjaolud.

Tänavu aprillis sõitis üks auto samas kohas merre ja selle juht hukkus.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles