Politsei otsib Põhja-Tallinnas inimesi rünnanud noortekampa (4)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Politsei palub võimalike pealtnägijate abi seoses kahe kallaletungiga, mis leidsid aset eelmise nädala esmaspäeval, 14. mail Põhja-Tallinnas.

Kalmistupargi lähedal tungiti 14. mail kella 16.30 paiku kallale 57-aastasele mehele, kes sai rünnakus raskeid kehavigastusi.

Sama päeva kella 20 paiku tungiti Kalmistupargi ja Sirbi tänava vahelisel alal kallale 44-aastasele mehele ning tekitati talle kehavigastusi.

Praeguseks kogutud andmetel olid mõlema juhtumi puhul ründajateks kolm noormeest, kes rääkisid vene keelt ning kelle vanus on umbes 20 eluaastat.

Kõigil, kes on kirjeldatud sündmusi pealt näinud või omavad infot nende juhtumite või võimalike ründajate kohta, palub politsei helistada Kesklinna politseijaoskonda numbril 53 06 3803, politsei- ja piirivalveameti infotelefonile 612 3000 või kirjutada aadressile pohja.vihje@politsei.ee.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles