Väike-Õismäe uues amfiteatris tuleb suur kevadkontsert

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õismäe tiigi amfiteater.
Õismäe tiigi amfiteater. Foto: Haabersti linnaosavalitsus

Tänaseks on Väike-Õismäe tiigi äärse amfiteatri ehitustööd lõppenud ja esimese üritusena peetakse seal traditsiooniline kevadkontsert Haabersti Kevad.

Kontsert amfiteatris algab laupäeval, 26. mail kell 14. Suurel laval pakuvad muusikalist meelelahutust Haabersti puhkpilliorkester Kutter, Taisi Laululapsed, Kentukid, Black & White, Taisi ning Karavan.

Haabersti linnaosavanema Marek Jürgensoni sõnul on amfiteatri ehitustööd lõpetatud ja lava koos istepinkidega valmis. «Amfiteater koosneb kuuest tasandist. Tribüün on jaotatud 4 sektorisse ja sektor ise kahte kolmeastmelisse istepinda. Amfiteatri põhiosa mahutab 800 külastajat ning külgtiivad mahutavad veel lisaks 250 inimest,» rääkis Jürgenson.

«Esimese kontserdina toimub vastvalminud amfiteatris Haaberstis juba heaks traditsiooniks saanud kevadkontsert Haabersti Kevad. Kontsert on tasuta ja kõik huvilised on lahkesti oodatud,» jätkas linnaosa vanem.

Kell 12 avatakse tiigi promenaadil suur kevadlaat, kus kaubeldakse eestimaise käsitöö ja kohaliku toidukraamiga ning pakutakse palju muud huvitavat. Õismäe tiigi kaldal ootavad mitmesugused atraktsioonid ning tegevused lastele ja noortele. Tegevust jätkub kogu perele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles