Täna algab Nõmme Kevad

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel kell 19 esineb Nõmme Kultuurikeskuses käsikellade ansambel Campanelli.
Reedel kell 19 esineb Nõmme Kultuurikeskuses käsikellade ansambel Campanelli. Foto: Jaanus Lensment

Sel nädalavahetusel toimub Nõmme Kevad, mille ajal korraldatakse 25.-27. maini Nõmme linnaosa erinevais paigus üritusi igale eale ja maitsele.

Reedel, 25. mail annab kontserdi käsikellade ansambel Campanelli, Nõmme muuseumis saab vaadata Priit Pärna joonistuste näitust «Kilplased», Nõmme kultuurikeskuses avatakse samuti kunstinäitus.

Laupäeva, 26. mai hommikul esineb Pääsküla raba vaatetornis ansambel Naised Köögis, kaheksandat korda toimub Paul Kerese tänaval maleturniir, Nõmme Maja aias on kontsert «Sammud läbi sajandi», kus solistideks Eeva ja Villu Talsi, mitu Nõmme kunstnikku avavad oma koduhoovid ja stuudiod.

Pühapäeval, 27. mail on Seljaku tänaval tänavalaat «Roheliste väravate tänav» (korraldaja ühendus Loov Nõmme), Nõmme kultuurikeskuses saab näha tsirkust ja vaadata draamastuudio etendust «Riigieksam».

Kõik Nõmme Kevade üritused on tasuta, täpne programm on kättesaadav veebis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles