Galerii: Lasnamäe prügipõlengus said kaks angaari tulekahjususi, rasketehnika õnnestus päästa (1)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hilisõhtul süttis Tallinnas Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval prügi, tulekahjus said kannatada kaks angaari. Kustutustööd lõpetati täna varahommikul kell 4.11. 

Eile kell 23:16 sai häirekeskus teate tulekahju kohta Tallinnas aadressil Suur-Sõjamäe 31. Süttinud oli kahe angaari vahele ladustatud prügi ja tuli levis mõlemasse angaari, ohualasse jäi ka objekti rasketehnika.

Päästjate prioriteediks oli kaitsta angaare ja rasketehnikat tule eest. Tulekahju käigus eraldus palju suitsu, mis tervisele mingit tavapärasest kõrgemat ohtu ei kujutanud, kuid kandus kesklinna poole.

Tulekahju lokaliseeriti kell 2:05 ja kustutati lõplikult kell 4:11. Rasketehnika õnnestus päästa, angaarid said tulekahjustusi.

Kuu aega tagasi, 27. aprillil põles tänaöise tulekahju kõrvalkinnistul aadressil Suur-Sõjamäe 31a Ragn-Sells AS Tallinna jäätmejääma olmejäätmete vastuvõtuhall.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles