Galerii: Kadriorus toimub esimest korda Faehlmanni tänavafestivali

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kadriorus toimub täna esimest korda Faehlmanni Market ehk tänavafestival, kus külastajaid ootab suur tänavalaat, kodukohvikud, tänavamuusika, trikijalgrataste show ning Kesklinna valitsuse lasteala.

Festivali lastealal saab teha näomaalinguid, osaleda vanaaegsetes õuemängudes ja pildistada end keskaegses miljöös. Kell 12 sai kaasa elada Läti ekstreemjalgratturite Greentrials esitlusele. 

«Koostöös Faehlmanni kohvikuga tekkis mõte tuua üks korralik laupäevane tänavafestival Kadriorgu Faehlmanni tänavale, mis on tegelikult selliseks ürituseks justkui loodud,» ütles Faehlmanni Marketi peakorraldaja Tiina Treumann. «Festivaliga ei soovi me muutuda kommertslikuks, vaid pigem tuua tänavale kodukandi andekad ja põnevad inimesed, samuti võimaldada kohalikele üks tore kapipuhastuspäev, mis mujal maailmas hetkel väga populaarne. See peaks olema üks tore kevadine pereüritus, kus vanad ja uued asjad leiavad uue omaniku, saab jalutada perega ja kuulata head muusikat ning muidugi parimaid lähikonna maitseid proovida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles