Video: parkimishuligaane korrale kutsunud mupo inspektorid valati sõimuga üle (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas Kaasani kiriku juures valesti parkinud autojuhte korrale kutsunud munitsipaalpolitsei inspektorid said sõimu osaliseks. 

6. mail kutsusid munitsipaalpolitsei inspektorid korrale mitmeid autojuhte, kes olid oma autod parkinud pühakoja kõrvale keelualale ning haljasalale. «Pühakoja kõrvale oli keelualale ja haljasalale pargitud hulgaliselt autosid, kuigi samas lähedal asub mitu tasuta parklat,» vahendas ameti pressiesindaja. 

«Tundub, et elu on läinud nii mugavaks, et inimesed ei taha parkida üksnes otse korteri ukse taga, vaid soovitakse sõita ja parkida otse pühakoja ees,» kommenteeris juhtumit Tallinna Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere. 

Töökohustusi täitnud inspektorid said aga krõbedate ähvardussõnade osaliseks. «Paraku on korrakaitsjate töös ilusamaid ja inetumaid hetki. Põhiline on igas olukorras säilitada rahu ja tasakaalukus. See ei pruugi alati olla kerge. Nii nagu antud videolõigus näha,» lisas Toompere. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles