Fotod: Kristiine O’Learys avatakse juuni alguses

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kristiine keskuse parklapoolses osas käib ehitustöö 24/7, sest O’Learyse meelelahutuskeskuse avamiseni on jäänud loetud päevad.

«Tahame uksed avada juuni alguses ja jalgpalli MM-i saavad kõik huvilised vaadata juba O’Learyses,» ütles O’Learys Eesti tegevjuht Elvis Tilgar.

Esimesel korrusel on avatud köögiga restoran ja baar. Suur saal on liigendatud erinevate tasapindadega, mis hakkavad tasapisi juba välja joonistuma. Teisel korrusel on spordisaal, kust saab spordisündmusi suurelt ekraanilt vaadata. Lisaks suurele ekraanile on saali külgseinal suured telekad. «Mõte on selles, et inimene vaatab suurelt ekraanilt ühte asja. Samas on võimalus väiksema ekraani kaudu ka mõnda muud võistlust näha. Või siis see variant, et kui on näiteks vormelivõistlus, siis ta näitab suurel ekraanil ühte pilti, aga boksipeatusi ja muid asju näeb väiksematelt ekraanidelt. Me ei näita inimesele suurelt ekraanilt sama asja, mida ta kodus näeks. Siin on palju suuremad võimalused. Spordisaali kõrval on kino, kus saab ka süüa. «Kui inimene tuleb filmi vaatama, siis ta tellib endale ka süüa. Siin on sellised lauad, mis liguvad 30 cm edasi-tagasi. Toolid on kahe- ja kolmekaupa,» rääkis Tilgar.

Ka bowlingusaal hakkab juba kuju võtma. Saali tagumise osa, kus on ka väike baar, saab eesriietega eraldada ning eraüritusteks kasutada. Kokku on üheksa bowlingurada, millest kaks on interaktiivsed, ehk «unreal» bowling.

Eraldi suur mängude ala, kus on kõik alates nooleviskamisest ja lõpetades virtuaalreaalsusega.

Teise korruse tagumises nurgas on koosolekute või nõupidamiste ruum. Suur ekraan ja toolid vastavalt vajadusele kas nagu klassiruumis või u-kujuliselt ümber laua. Keerdtrepp viib üles sauna, kus saab ka leiliruumis spordiülekandeid vaadata.

«Siia saab terve meeskonnaga tulla lõõgastuma. Alguses tehakse mingi üritus, siis saab süüa ja juua ja kõige lõpuks sauna. Me ise nimetame seda motivatsiooniruumiks. Tavaliselt on nii, et tööasjad ja toitlustus on ühes kohas ja meelelahutust tuleb kuskile mujale otsima minna. Ja siis mängid kuskil bowlingu ära, aga midagi head süüa seal ei saa. Meil on kõik asjad koos,» selgitas Tilgar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles