Kolmapäeva õhtul on võistluste tõttu Pirita liikluses häireid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusraja kaart.
Võistlusraja kaart. Foto: aerobike.ee

Kolmapäeval Pirital toimuva Filter Maanteekarikasarja kolmanda etapi tõttu on liiklus ajavahemikus kella 17-21 selles piirkonnas häiritud.

Võistluslinnak asub Rummu teel Pirita velodroomi väravas. Sulgemisele läheb Pirita-Kloostrimetsa ringrada joonisel näidatud mahus. Kohalikele elanikele tagatakse koju pääsemine kogu ürituse vältel. Mähe ja Muuga elanikel on soovitatav kasutada ümbersõiduks Randvere teed. Korraldajad paluvad võimalusel vältida autoga võistluse ajal rajal liiklemist. Nendel, kes siiski on sunnitud seda tegema, palutakse suhtuda ratturitesse kõrgendatud tähelepanu ja mõistmisega ning võistlevatele ratturitele eranditeta teed anda, sest võistleva ratturi tähelepanu on hajutatud.

Filter Pirita Temposõit algab kümne kilomeetri individuaalse eraldistardiga, ratturid lähetatakse rajale ühekaupa 30-sekundiliste intervallidega. Kohe pärast viimase ratturi startimist algab viie kilomeetri eraldistardist jooksuvõistlus.

Täna lõunase seisuga oli end kirja pannud üle 220 ratturi ja ligi 30 jooksjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles