Võimlemispidu toob pühapäeval Piritale ummikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita tee ummik.
Pirita tee ummik. Foto: Uwe Gnadenteich

Pirita spordikeskuses pühapäeval toimuva võimlemispeo tõttu tuleb Piritale ja Viimsisse sõitvatel autojuhtidel arvestada võimalike ummikutega.

Ürituse korraldajad soovitavad pühapäeva pärastlõunal Piritalt läbisõitu üldse vältida ja kaugemale sõitjad võiksid kasutada alternatiivmarsruute, näiteks Narva maanteed või Laagna teed. Kõige tihedamat aega liikluses on oodata kella 15 paiku, mil toimub peo peaproov. Samuti on autodevool tavapärasest oluliselt suurem enne peo algust kell 17 ning peo lõppedes pärast kella 18.

«Autoga võimlemispeole tulijatel tuleb arvestada parkimiskohtade nappusega ning koha leidmiseks aega varuda, samuti tasub teada, et kogu Pirita velodroomi ümbruse parkimine on tasuline ning maksmata jätmise korral võib saada trahvi,» ütles võimlemispeo liikluskorralduse eest vastutav Marko Koka ettevõttest K Security. «Kasutage võimalusel Piritale liiklemiseks ühistransporti, jalgratast või võtke ette jalutuskäik – värskes õhus liikumist soosib ka pühapäevane suvine ilmaprognoos. Paratamatult toovad taolised suurüritused endaga kaasa liiklusega seotud ebameeldivusi, mille eest juba ettevaatavalt vabandame.»

Pirita spordikeskuse lähim bussipeatus on Rummu, kuhu sõidavad bussid number 1A, 6, 8, 34A, 38, 114, 260 ja 288.

Tallinna XIX võimlemispidu «Need värvid» toimub pühapäeval algusega kell 17 Pirita spordikeskuses aadressil Rummu 3. Sissepääs on prii. Üritust korraldab spordiselts Kalev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles