Mustamäe linnaosavalitsus palkas turvafirma joodikuid peletama (2)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S hakkab patrullima ka Mustamäe turu ümbruses.
G4S hakkab patrullima ka Mustamäe turu ümbruses. Foto: Mihkel Maripuu

Mustamäe linnaosavalitsus sõlmis lepingu patrullteenuste hanke võitnud turvafirmaga G4S, kes teeb iga päev kolm patrullringkäiku Mustamäe parkides, turu ja Szolnoki ümbruses ning teistes avaliku korra aspektist tundlikes piirkondades.

«Ma kiidan väga nii Eesti politseid kui mupot, kes teevad avaliku korra kaitsel igapäevaselt tublisti tööd. Paraku tuleb tunnistada, et nende võimekusest üksi ei piisa. Kuigi Mustamäe ei ole kriminaalne kant, on meilgi siin oma probleemid. Suvesoojad ilmad on toonud tänavatele ja parkidesse viinaninasid, kogunevad noortejõugud, kes parema tegevuse puudusel tarbivad alkoholi ja muidki aineid, elanikud kurdavad, et kohati pole meie tänavatel ja ka parkides enam turvaline liikuda. Patrullteenuste leping firmaga G4S on sõlmitud neljaks kuuks ja vähemalt selle aja kohta julgen mustamäelastele küll lubada seda, et avalik kord linnaosas on paremini tagatud!» kinnitas Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats.

G4S-ilt tellitud patrullteenuse sisuks on Mustamäe jalakäijate rohketes kohtades patrullimine hoidmaks ära situatsioone, mis võivad inimesi häirida. Erilise tähelepanu all on Szolnoki piirkond, Mustamäe turu piirkond (Lehola peatused ja Vilde tee Maxima XX), Tammsaare keskuse ümbrus, Männi park, Sütiste Maxima X ümbrus, Lepistiku park, Parditiigi park ja Sääse Maxima X ümbrus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles