Neljapäeval algab Weizenbergi tänava remont

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeremont.
Teeremont. Foto: Arvet Mägi

Neljapäeval algab taastusremont A. Weizenbergi tänaval, teetöödega plaanitakse valmis jõuda enne Kadrioru pargi 300. sünnipäeva. 

A. Weizenbergi tänaval tehakse kuu jooksul korda teelõik J. Poska tänavast kuni Mäekalda tänavani. Remondi käigus uuendatakse teekate ja -märgistus, vahetatakse välja kaevupäised ja lagunenud äärekivid.

Koos kaks aastat tagasi remonditud teelõiguga Narva maanteest Poska tänavani saab Weizenbergi tänav seega korda kogu ulatuses.

«On oluline, et Kadrioru pargi suureks juubeliks saab selle piirkonna keskne tänav täielikult korda tehtud,» sõnas Kesklinna vanem Vladimir Svet. Peale selle on Weizenbergi tänav väga vajalik mitte ainult piirkonna elanikele, vaid ka kõikidele teistele, kes väisavad Kadriorgu või seal paiknevaid kunstimuuseume.»

Remondi ajal kehtib töötsoonis A. Weizenbergi tänaval kiirusepiirang kuni 30 km/h. Töö lepinguline lõpptähtaeg on juuli 2018. Tallinna Kommunaalameti tellimusel teeb taastusremondi Tallinna Teede AS ning tööde maksumus on 351 000 eurot.

Liiklejatel palutakse järgida objekti ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles