Fotod ja video: tugev tuul tegi pealinnas pahandust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tugeva tuule tõttu on Tallinnas puid langenud nii raudteele kui sõiduteele. 

Tallinna lähistel langes tugeva tuule tõttu raudteele puu, mis häiris Rapla-suunalist rongiliiklust. Tallinna-Viljandi rong seisis Liiva jaamas vähemalt pool tundi, vahendas koha peal viibinud inimene BNSile rongijuhi sõnu. Teade saabus kell 17.40. Puu oli kukkunud edelasuunalisele raudteele enne Sakut, teatas Elroni pressiesindaja.

Tugeva tuule tõttu on Tallinna Kesklinna linnaosas langenud maha mitu puud nii Tehnika, Vana-Lõuna kui ka Tondi tänaval. Vana-Lõuna tänaval kukkus puu trammiteele, Tehnika tänaval läheduses parkinud autodele ja Tondi tänaval hoovi sissesõiduteele.

Õnneks ei saanud õnnetustes keegi viga. Päästjad ja hooldusbrigaadid tegelevad tormi tagajärgede kõrvaldamisega. 

Kuna ilmateenistus lubab jätkuvalt tugevat tuult, palub Tallinna Kesklinna valitsus olla inimestel tähelepanelik. «Kui on võimalik, püüdke suurte puude all mitte kõndida. Samuti soovitame autosid puude alla mitte parkida,» ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles