Aas ei näe probleemi Boroditši kuulumises linnavolikokku (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna linnapea Taavi Aas ei näe probleemi, et Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) juhiks valitud Deniss Boroditš kuulub ühtlasi ka Tallinna linnavolikokku.

«Ma ei näe selles vastuolu, seadusega on paika pandud, millistel ametikohtadel võib olla volikogu liige ja millistel mitte,» ütles Aas kolmapäevasel linnavalitsuse pressibriifil.

Aasa sõnul on Boroditši saadikuvolitused praeguse seisuga peatatud augustini ning eks pärast seda peab Boroditš enda jaoks tegema valiku, kas jätkata volinikuna või mitte.

Aasa sõnul oli Boroditš TLT juhi konkursil väga tugev kandidaat, kelle üheks tugevaks eeliseks oli see, et ta on juhtinud Tallinna abilinnapeana kommunaalvaldkonda.

Ühtlasi märkis Aas, et konkursil lõppvooru jõudnud nelja kandidaadi seast ühele tehakse samuti suure tõenäosusega ettepanek asuda tööle TLT juhatuses ja seda tehnikadirektorina.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles