Liikluses sai viga kolm inimest

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile juhtus Tallinnas kolm tõsisemat liiklusõnnetust, neis kõigis sai kannatada üks inimene. 

Kella 13.33 ajal toimus liiklusõnnetus Läänemere tee 46 juures, kus esialgsetel andmetel sõitisi 44-aastase mehe juhitud Mazda 6 vastu äärekivi ning sealt edasi teelt välja vastu tänavavalgustusposti. Autojuht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Õhtul kella 20.07 ajal toimus liiklusõnnetus Osmussaare ja Mahtra tänavate ristmikul, kus 60-aastane naine eiras sõidukit Mazda 626 juhtides anna teed reeglit ning põrkas kokku peateel liikunud mootorrattaga Suzuki. Seda juhtinud 57-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Täpsemad liiklusõnnetuse asjaolud selgitamisel.

Veidi hiljem, kella 21 ajal toimus liiklusõnnetus ka Õismäe tee 105 juures, kus 48-aastane mees ei märganud autot juhtides ülekäigurajal jalakäijaid ning sõitis ühele neist otsa. 33-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles