Lumevallid söövad Tallinna teid ohtlikult kitsaks

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile rammis Maakri tänavas veoauto kahte teeääres parkinud autot
Eile rammis Maakri tänavas veoauto kahte teeääres parkinud autot Foto: Postimees.ee lugeja

Kuigi linna peamagistraalid ja muud suuremad tänavad olid hommikuks puhtaks lükatud, on kõrvalteedel jätkuvalt palju lumelöga ning teede äärde lükatud lumevallid on söönud tänava pinda ohtlikult kitsaks.

Nii näiteks ulatus täna hommikul Tehnika tänava pikendusel suunaga Veerenni tänava poole tee äärde lükatud lumevall nii palju asfaldi peale, et sõit vastassuunda oli möödapääsmatu.

Sama olukord on ka paljudel kõrvaltänavatel, kus tee on lumevallide tulemusel niivõrd kitsaks muutunud, et vastakuti sattuvatel autodel pole peaaegu kuhugi kõrvale tõmmata. Lisaks võivad «lumesupi» tõttu kõrvalteed olla raskematele autodele keeruliselt läbitavad.

Äärmiselt ebamugav on liigelda ka jalakäijatel, sest kõnniteed on paljudes kohtades kaetud pehme lumemassiga. Samuti on kesklinnas mitmeid selliseid kohti, kus ülekäigurajad viivad otse tee äärde lükatud lumevalli ning inimesed on sunnitud läbi lume sumpama.

Kuigi linn teatas eile, et ette võetakse ka bussipeatuste puhastamine, pidid täna hommikul veel jätkuvalt paljudes kohtades inimesed bussi saamiseks või sealt maha tulles läbi lumevallide tungima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles