Tallinna valvega jalgrattaparklad lõpetasid töö

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valvega jalgrattaparkla Vabaduse Väljakul.
Valvega jalgrattaparkla Vabaduse Väljakul. Foto: Toomas Huik

31. augustil lõpetasid töö jalgrattaparklad Harju tänava ja Niguliste tänava nurgal, Vabaduse väljakul Jaani kiriku juures ja Kadrioru pargis turismiinfo punkti juures.


Valvega tasuta jalgrataste parkimisele lisaks pakuti võimalust rentida jalgrattaid ning tehti pisiremonti, vahendas Raepress. Igas parklas oli 10 rendiratast ja ajavahemikul 15. maist kuni 31. augustini renditi rattaid 970 korral.

«Jalgratta parkimisi loeti kolmes parklas kokku 2609. Võrdluseks võib tuua, et 2010. aastal oli Tallinna kesklinnas kaks valvega tasuta jalgrattaparklat Vabaduse väljakul ja Niguliste-Harju nurgal ning perioodil 15. mai kuni 31.august pargiti nendes jalgrattaid 846 korral,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.

Jalgrattaparklaid haldas OÜ City Bike ja parklad olid avatud 15. maist kuni 31. augustini iga päev kella 8-20. Tallinna linn jätkab mehitatud valvega jalgrattaparklate teenuse osutamist koos jalgrataste laenutamise võimalusega kindlasti ka tuleval aastal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles