Fotod: tuunitud hiigelrekad vallutavad laupäeval Tallinna lauluväljaku

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 21. juulil toimuval raskeveokite näitusel Tallinn Truck Show 2018 kogunevad lauluväljakule juba neljandat aastat järjest maalingutega kaunistatud ülivõimsad rekad.

Kohal on üle saja uhke raskeveoki, teiste seas uusim super-reka Lowrider, Euroopas 28 auhinda võitnud Madonna, saunaga reka Saunaliner, EV 100 auks Jüri Arraku kujundatud reka Suur Tõll ja paljud teised pilkupüüdvad veokid. Kohal on ka Põhjamaade ainus naissoost autokunstnik.

Lisaks fantastilistele autodele pakuvad närvikõdi Sebastian Westbergi üliohtlik motokrossi show ja Zerkala tuleteatri pürotule-show. Ohtlikke trikke teevad trikimootorratturid ja driftijad. Oma jõudu demonstreerivad Eesti parim rammumees ja rammunaine. Toimub ka unelmate rekamehe ja rekanaise valimine ningparimate raskeveokite autasustamine. Lastele pakuvad rõõmu batuudid, lasteautod ja ponid.

Üritusel astuvad üles Getter Jaani, Põhja-Tallinn, Elephants From Neptune ja teised. Õhtule paneb punkti 80ndate armastatud rokkbänd Dingo. Parimat toitu pakuvad food truck'id – oma lemmiku leiavad nii burgeri- kui ka pitsasõbrad, nii Mehhiko kui ka Aasia toidu austajad, nii veganid kui ka maiasmokad.

Ürituse peasissepääs on lauluväljaku Oru väravates, jalakäijatele on avatud Mere väravad. Väravad avatakse laupäeva hommikul kell 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles