Savisaar reklaamis Moskvas Lasnamäe trammiliini

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnapea Edgar Savisaar tutvustas Venemaa transpordiministrile Igor Levitinile Lasnamäe trammiliini plaani ning huvitus koostööst Moskva transpordifirmadega.

Savisaar tutvustas Moskvas toimunud kohtumisel transpordiministrile Tallinna Lasnamäele uue trammiliini rajamise plaani ning avaldas valmisolekut selles valdkonnas koostööks Moskva transpordifirmadega, teatas Raepress.

Samuti tuletasid mehed meelde omaaegset konstruktiivset koostööd Eesti majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning Venemaa transpordiministeeriumi vahel. Levitin muretses Raepressi teatel Eesti majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga kontaktide nõrgenemise üle.

Savisaar oli enne Tallinna linnapea kohale asumist majandus- ja kommunikatsiooniminister.

Samuti vahetasid mehed arvamusi Venemaa ja Eesti majandusolukorrast globaalse majanduskriisi taustal ning eraldi tähelepanu pöörati transiidi arengutendentsidele Läänemere regioonis.

Savisaar tutvustas majandusolukorda Kirde-Eestis ja Sillamäe sadamas. Levitin soovitas pöörata rohkem tähelepanu Eesti raudtee tehnilisele seisukorrale ning Narva silla ehituse probleemide lahendamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles