Galerii: Norra peaminister tegi annetuse taaraautomaati

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis visiidil viibiv Norra peaminister Jens Stoltenberg tegi annetuse Tallinna Raekoja platsile paigutatud taaraautomaati, osaledes nii kampaanias «Aitan lapsi».

Stoltenberg viibib täna Eestis töövisiidil, ta kohtus peaminister Andrus Ansipiga, avas Tallinnas ka Norra-Eesti äriseminari ning tutvus Raekoja platsil heategevuskampaaniga «Aitan lapsi». Kella 16 paiku algas Stoltenbergil Kadriorus kohtumine president Toomas Hendrik Ilvesega.

Nelja ja poole kuuga on heategevuskampaania «Aitan lapsi» raames pandipakendiautomaatide kaudu vähekindlustatud lastele teatrikülastuste korraldamiseks raha annetanud enam kui 30 000 inimest üle Eesti. 158 pakendiautomaadi kaudu on kogutud üle 30 000 euro, mis võimaldab juba hooaja alguses sügisel viia teatrisse üle 5000 vähekindlustatud perest pärit last. SA Heategevusfondi Aitan Lapsi lõi 2009. aastal Norra-Eesti Kaubanduskoda koostöös Kuningliku Norra Saatkonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles