Nädalavahetus möödus Tallinnas vägivaldselt

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei teatel leidis nädalavahetusel Tallinnas aset hulgaliselt vägivallajuhtumeid.

27. juulil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel lõid kolm meest 22-aastast meest ja tekitasid talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni kaks 18-aastast meest ja 20-aastase mehe.

27. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas majas lõi 44-aastane naine oma naabrit, 41-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 44-aastase naise kinni. Kohtu loal võeti naine esialgu kuni kaheks kuuks vahi alla.

27. juulil teatati, et Lasnamäel Muhu tänaval asuvas kaubandusasutuses ründas 45-aastane mees turvameest, 22-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

28. juuli öösel teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljakul asuvas meelelahutusasutuses lõi 36-aastane mees 19-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

28. juulil teatati, et Kesklinnas Kaarli puiesteel lõi 24-aastane mees 34-aastast meest ja tekitas talle valu.

28. juulil teatati, et Lasnamäel Paepargi tänaval lõi alkoholijoobes 64-aastane mees teist meest ja tekitas talle kehavigastusi.

28. juulil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõi 59-aastane mees oma abikaasat, 48-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

28. juulil teatati, et Nõmmel Pärnu maanteel lõi väidetavalt alkoholijoobes 31-aastane mees oma elukaaslast, 35-aastast naist.

29. juuli öösel teatati, et Nõmmel Valdeku tänaval lõi väidetavalt tundmatu mees 16-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

29. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Paljassaare teel asuvas korteris toimus konflikt kahe 49-aastase mehe ja 26-aastase mehe vahel. Kõik kolm osapoolt said kehavigastusi.

29. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval lõi 19-aastane naine pudeliga oma elukaaslast, 20-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

29. juulil teatati, et Kesklinnas Juurdeveo tänaval asuvas korteris lõi 26-aastane mees oma elukaaslast, 19-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

29. juulil teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval asuvas meelelahutusasutuses toimus konflikt alkoholijoobes 30-aastase naise ja samuti joobes 42-aastase naise vahel, kes tekitasid teineteisele valu.

29. juulil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval lõi tuttav mees 31-aastast meest ja tekitas talle valu.

29. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval lõi 30-aastane mees oma elukaaslast, 30-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

29. juulil teatati, et Kesklinnas Gonsiori tänaval asuvas korteris tekitas 56-aastane mees oma elukaaslasele, 47-aastasele naisele kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles