Linnavalitsus avaldas lõpuks Boroditši palganumbri (10)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Boroditš
Deniss Boroditš Foto: Jaanus Lensment

Täna alustas Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimehena tööd Deniss Boroditš, kes seab eesmärgiks veenda tallinlasi suuremal määral ühistranspordi kasuks otsustama.

«Tallinna ühistransport peab olema kiire, uuenev ja usaldusväärne. Esimene ülesanne on usalduse taastamine, mis on skandaalides kahjustada saanud ja kipub häid uudiseid varjutama,» ütles Boroditš täna ametisse astudes.

Boroditš rõhutas, et Tallinna Linnatranspordi ASis ei tohi olla mingit kohta korruptsioonile ja kõikidele märkidele maksumaksja raha väärtarvitustest reageeritakse kohe. «Linna raha ja vara peavad olema koheldud heaperemehelikult,» sõnas Boroditš.

Ühistranspordi arendamisel peab Boroditš oluliseks sadama trammi projekti edukat elluviimist ja uute madalapõhjaliste trammide ostu. Lisaks tasub mõelda uute trammiliinide loomisele erinevate linnaosade suunas.

«Minu jaoks on oluline tõsta ühistranspordi liikumiskiirust ja korrigeerida bussiliine koostöös Tallinna Tehnikaülikooli teadlastega,» ütles Boroditš.

Lõpuks selgus ka Boroditši palga suurus, mida nii tema kui tema tööandja siiani kramplikult saladuses hoidsid. Boroditši brutopalk Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimehena on 6500 eurot. Boroditš (38) on olnud Riigikogu liige aastatel 2011-2018, samuti on ta töötanud Tallinna abilinnapeana aastatel 2007-2011. Aastatel 2000-2002 ning 2005-2007 tegutses ta eraettevõtluses, on kuulunud ka mitmete ettevõtete nõukogudesse. Boroditš on lõpetanud Concordia Rahvusvahelise Ülikooli õigusteaduse alal.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles