Politsei otsib siiani kahtlusaluseid: juveelipoe varguse taga võisid olla välismaalased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto kahtlusalustest.
Foto kahtlusalustest. Foto: PPA

Põhja prefektuuri juhi Urmet Tambre sõnul ei ole politseile varguse täpne rahaline kahju veel teada, kuid kahtlusalused võisid röövida neli käekella.

Operatiivjuhi sõnul käib hetkel koostöö lähiriikidega, tabamaks juveelipoe vargaid, karmistatud on ka karmistatud kõikvõimalikke piire.

«Kui tavaliselt on avalikkus andnud hästi palju teada meile inimeste liikumisest, siis seekord on vähe tulnud teateid,» ütles Tambre. «Võib-olla arvatakse, et noormeeste lihtsalt nägemine pole oluline, aga meie jaoks on.»

Tambre sõnul on politseil on olemas algne skeem kahtlusaluste liikumisest, kuid kuna eile sai politsei tööd teha asutuste kaameratega nii kaua, kuni asutused avatud olid, ei saanud nad ligipääsu kõikidele kaameratele ja jätkavad täna. Lisaks sellele kutsub Tambre ettevõtjaid üles vaatama ka enda turvakaamera salvestisi röövi toimumise kellaaja paiku, sest vargad võivad olla ka nende kaamerale jäänud.

Eile kella 14.20 ajal teatati häirekeskusele, et Tallinnas Väike-Karja tänaval tungisid kaks meest juveelipoodi, lasid teenindajale gaasi näkku, lõhkusid kapiklaasi, võtsid kaasa käekella ja põgenesid.

Võimalikud kahtlusalused on 20. kuni 30. eluaastates mehed. Ühel mehel olid jalas tumedad pikad püksid, tume särk ja tume õlakott ning helebeeži värvi jalanõud ja peas võib tal olla tume nokamüts. Teisel mehel oli seljas hall särk, tumedad pikad püksid ning tumedad jalanõud. Mehed võisid liikuda Sauna tänavalt Musumäe suunas ja Musumäelt Viru ringile. Nad ületasid ülekäigurada kasutades Pärnu maanteed ning suundusid Tammsaare pargist Viru keskuse ja sealt Viru bussiterminali suunas.

 

Foto kahtlusalustest.
Foto kahtlusalustest. Foto: PPA
Foto kahtlusalustest.
Foto kahtlusalustest. Foto: PPA



Kõigil, kes mehi märkavad või kel infot nende liikumissuuna kohta, palutakse oma tähelepanekutest teada anda Põhja prefektuuri kriminaalbüroo telefoninumbril 5690 4272, hädaabinumbril 112 või vihjemeilil pohja.isikuvihje@politsei.ee.

Kuula Kuku Raadio intervjuud Urmet Tambrega siit!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles