Tallinnas hukkus veoautolt löögi saanud 13-aastane jalgrattur

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 10.55 ajal teatati raskest liiklusõnnetusest Tallinnas Tartu maanteel lennujaama lähistel. Kergliiklusteel sõitnud 13-aastane poiss kaldus teadmata põhjustel üle haljasala ja kukkus maanteele, kus sai veoautolt löögi.

Esialgsetel andmetel sõitis poiss kesklinna poole, kui ta ühel hetkel kaldus paremale, sõitis üle kergliiklusteed ja maanteed eraldava haljasala ning kukkus vastu Tartu maanteel liikunud veoauto juhipoolset külge. Kiirabi toimetas poisi haiglasse, kus ta kahjuks pärastlõunal suri.

«See on väga kurb õnnetus ning avaldan poisi perekonnale südamest kaastunnet,» ütles Põhja prefektuuri operatiivjuht Kristian Jaani. «Hetkel jääb mõistmatuks, mis põhjusel poiss haljasalale sõitis, kuid selgitame õnnetuse asjaolusid.»

Laps kandis õnnetuse ajal kiivrit. Veoauto juht oli kaine ja omas vastava kategooria lube. Politseinikud selgitavad juhtunu asjaolusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles